Belangrijke mededeling m.b.t. de zwemlessen

29-5-2020 / 18:25
Beste leden , ouders/verzorgers, trainers, vrijwilligers, 

Het Covid -19 / Corona virus houdt de samenleving in zijn greep. Doordat het virus zich nog altijd blijft verspreiden en er nog geen duidelijke aantoonbare oplossing is te zien in het aantal besmettingen , heeft de overheid meegedeeld dat de reeds gemaakte maatregelen van kracht blijven tot en met minimaal september 2020. Weliswaar met steeds meer versoepeling.

Deze maatregelen hebben hun impact op de gehele samenleving, dus ook voor jou privé en als lid of betrokkene  bij de Venlose Reddingsbrigade. 
Gezondheid en veiligheid staan voorop en als ieder zich aan de gemaakte afspraken houdt, kan Nederland deze crisis aan en komen we hier sterker uit. 
Het bestuur van de Venlose Reddingsbrigade spreekt zijn waardering uit naar iedereen die zich inzet in de zorg, de mensen in vitale beroepen, iedereen die thuis werkt, scholieren die thuis de lessen gedeeltelijk volgen en iedereen die rekening met elkaar houdt in deze hectische en vreemde periode. 

Met het oog op de door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de gemeente na beraad besloten dat de binnen zwembaden met zeer beperkte maatregelen weer open mogen. 
Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, en alle clubs die gebruik maken van het bad. Echter de gestelde richtlijnen en verantwoording met betrekking tot totaal aantal gelijktijdige bezoekers per bad en los van de geringe toezichthouders welke ook de schoonmaak etc. moeten organiseren en vooral verantwoordelijk hiervoor zijn vinden wij deze verantwoording te groot voor onze vrijwilligers. Gemeente laat die verantwoording geheel bij de club liggen.

Door vandaag, 29 mei 2020, de knoop door te hakken willen we vooral iedereen duidelijkheid geven.
Voor de Venlose Reddingsbrigade houdt dit dus in dat het sportseizoen 2019/2020 voorbij is
Het bestuur heeft de koppen bij elkaar gestoken en meldt het volgende:

• Wij vinden de gezondheid van onze leden en trainers belangrijker en nemen de verantwoording alsnog om niet meer te gaan zwemmen dit seizoen. 
• Alle geplande activiteiten voor de maanden juni, juli en augustus gaan niet door.
• Wij hopen dat al onze leden zelf hun verantwoording nemen in deze periode en zien ze hopelijk onder juiste omstandigheden weer terug in het nieuwe zwemseizoen. (september)

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn betreffende maatregelen /afspraken voor onze club, dan zullen wij jullie tijdig informeren. Als de regelgeving dat verantwoord toelaat zullen trainingsmogelijkheden vanaf de maand september, daar waar het mogelijk is worden gefaciliteerd. Dit geld ook voor het zwemmen op de zondag middag.
De club gaat zich verder verdiepen in de situatie en de voorbereidingen treffen voor het komende seizoen waar we alle bestaande en evt  nieuwe leden weer mogen begroeten.

Het Bestuur wenst alle betrokken brigade mensen heel veel sterkte om deze tijd door te komen. 
Blijf gezond, veilig en vriendelijk voor elkaar, …..en houd afstand.

Met sportieve groet,
Kevin Herpers
Venlose Reddingsbriagde
 Tebben Kaas
Redder worden? Klik op de afbeelding om de ProefZwemBon in te leveren!
Weer
Social media
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op de volgende kanalen

  
Nieuwsbrief
Contact
Correspondentieadres
Venlose Reddingsbrigade
Mercatorstraat 1a
5911AN Venlo

Secretariaat
Tel. 06-42251908
E-mail
 
ANBI Status

 
Contact
Venlose Reddingsbrigade
Mercatorstraat 1a
5911AN Venlo

Secretariaat
Tel. 06-42251908
Contact formulier 
Locatie
Verenigingslokaal
“de Boei”
Drie Decembersingel  52 F
5921AC VENLO-BLERICK
© Copyright 2015 Venlosereddingsbrigade.nl
Powered by: Lenssen Media & Internet concepts
/ Design by: Be Different