Informatie - Wie zijn wij

De VRB is een grote gezellige club met als hoofddoel het zwemmend redden in de breedste zin van het woord. Ook toezicht, EHBO, bewakingen, varend redden en veel meer horen hier bij.

Elke week zijn onze vrijwilligers met de vele activiteiten van de Venlose Reddingsbrigade bezig. Deze activiteiten kunnen we onderverdelen in bestuur, commissies, werkgroepen en instructeurs. De instructeurs die dit allemaal regelen zijn een absolute noodzaak en hiermee zijn we dan ook zeer blij. Voor een goede redder is het namelijk van enorm belang dat zowel de zwemlessen als ook de theorie en de EHBO van goede kwaliteit zijn.

Ook voor de nodige ontspanning tussendoor wordt er veel geregeld voor de leden en hun familie. Voorbeelden hiervan zijn snorkelen, familiezwemmen op de zondagmorgen, verkleed zwemmen, discoavonden, Sinterklaasmiddag en nog veel en veel meer.

Wil je op de hoogte blijven wat er speelt binnen onze Venlose Reddingsbrigade dan kun je dit lezen in onze mooie en leuke nieuwsbrief Hier vindt je nieuws, aankondigingen, verslagen van activiteiten.
Proefzwembon
ANBI Status

 
Contact
Venlose Reddingsbrigade
Mercatorstraat 1a
5911AN Venlo

Secretariaat
Tel. 06-42251908
Contact formulier 
Locatie
Verenigingslokaal
“de Boei”
Drie Decembersingel  52 F
5921AC VENLO-BLERICK
© Copyright 2015 Venlosereddingsbrigade.nl
Powered by: Lenssen Media & Internet concepts
/ Design by: Be Different