Cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden

Bij de Venlose Reddingsbrigade kunt u de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden (ZRZ) volgen. Dit is een door de NRZ en Reddingsbrigade Nederland erkende beroepsopleiding waarmee je wordt opgeleid tot gediplomeerd toezichthouder in het zwembad.
 
Deze cursus bestaat uit 12 praktijklessen van 1 uur en 2 theorielessen van 1 uur. De praktijklessen zullen worden gehouden op maandagavond in Zwembad de Wisselslag in Blerick. De theorielessen worden gehouden in ons clublokaal 'de Boei', gelegen naast het zwembad.
 
Tijdens de opleiding krijg je een theorie opdracht die je thuis moet uitwerken. Deze opdracht moet je minimaal 2 weken voor het praktijkexamen inleveren.
 
Aan het eind leg je een examen af welke een uur duurt.
 
Kosten
De kosten voor de cursus ZRZ zijn € 150,-, dit is inclusief alle theorie- en praktijklessen, het theorieboek, de examenkosten en 1 gratis kop koffie/thee per les. U kunt na de les nog gezellig een kopje koffie of thee drinken in ons clublokaal.
 
Voorwaarden
Voor het examen dient u minimaal de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.
Iedere les dient u te zwemmen in badkleding met daarbovenop een T-shirt en een lange broek reikend tot en met de enkels.
Er kan pas gestart worden bij een deelname van minimaal 6 kandidaten en er kunnen maximaal 12 kandidaten deelnemen.
Indien mogelijk iedere week aanwezig zijn.

Vragen over ZRZ? Neem contact op met COB

Commissie Opleidingen en Bewakingen zorgt voor alle zaken die te maken hebben met opleidingen en bewakingen. Mail gerust indien u vragen heeft over het zwemmen, varen, ehbo of andere zaken.
ANBI Status

 
Contact
Venlose Reddingsbrigade
Mercatorstraat 1a
5911AN Venlo

Secretariaat
Tel. 06-42251908
Contact formulier 
Locatie
Verenigingslokaal
“de Boei”
Drie Decembersingel  52 F
5921AC VENLO-BLERICK
© Copyright 2015 Venlosereddingsbrigade.nl
Powered by: Lenssen Media & Internet concepts
/ Design by: Be Different